fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBesplatno skijanje za građane Kolašina i tri okolne opštine

Besplatno skijanje za građane Kolašina i tri okolne opštine

Kolašin, (MINA-BUSINESS) – Ski centar Kolašin 1450 je, u okviru prvog planinskog rizorta na ski stazama – Kolašin Valleysa, ove sezone obezbijedio besplatno skijanje za građane Kolašina, Andrijevice, Berana i Petnjice.

Iz Kolašin Valleysa su kazali da je besplatan ski-pas četiri dana sedmično, od ponedjeljka do četvrtka, namijenjen punoljetnim građanima tih opština, dok će Petnjičani to pravo koristiti i petkom.

„Sve što je potrebno je identifikacija uz ličnu kartu za punoljetne građane. Djeca i mladi ostvaruju to pravo u pratnji roditelja sa ličnom kartom“, objasnili su iz rizorta.

Uz to, Ski centar Kolašin 1450 i rizort Kolašin Valleys obezbijediće i besplatnu ski opremu za Kolašince, prvenstveno omladinu. Riječ je o skijama, cipelama, vezovima i štapovima za one koji nemaju opremu.

Akcija važi na stazama Kolašin 1450, ali ne i državnog Skijališta Crne Gore.

PR i marketing savjetnica na projektu Kolašin Valleys, Dragana Bećirović, saopštila je da besplatno skijanje za građane Kolašina i tri okolne opštine i kampanja Skijam na svojoj planini, predstavljaju jednu od aktivnosti iz programa društveno-odgovornog poslovanja koje će se nastaviti i u predstojećem periodu, pored ostalog, i kroz doprinos prazničnom ukrašavanju grada i neke druge akcije.

„Očekujemo da staze 1450 budu najposjećenije i vjerujemo da je ova pogodnost za građane Kolašina i tri susjedne opštine pravi podsticaj skijanju koje u ovim krajevima ima dugu tradiciju”, rekla je Bećirović.

Kolašin Valleys je prvi hotelsko-rezidencijalni kompleks na ski stazama u Crnoj Gori. To je cjelogodišnji planinski rizort sa hotelskim kapacitetima i kolekcijom ekskluzivnih vila – šalea, smješten u alpskom ambijentu na padinama Bjelasice, uz izvanredno skijalište sa trenutno 45 kilometra ski-staza.

Prvi planinski rizort razvija se kao destinacija aktivna i zimi i ljeti, na Bjelasici, između Nacionalnog parka Biogradska gora, Moračkih planina i Komova i kanjona Tare pod zaštitom UNESCO-a.

Planinski rizort na nadmorskim visinama 1450 i 1600 metara, čiji projekat potpisuje Ecosing, globalno renomirani kanadski studio za planiranje skijališta, ove zimske sezone otvoriće vrata svog prvog hotela, Swissotel Resort Kolašin.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Milojko Spajić

Spajić danas sa Šolcem u Berlinu

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić sastaće se danas u Berlinu...