fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAvio-linije iz Niša i Kraljeva ka Tivtu važne za regionalno povezivanje

Avio-linije iz Niša i Kraljeva ka Tivtu važne za regionalno povezivanje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Razmjena ideja, iskustava i jačanje saradnje bile su teme u fokusu sastanka čelnika Aerodroma Crne Gore i Aerodroma Srbije u Tivtu, nakon što su jutros obnovljeni sezonski letovi iz Kraljeva i Niša.

Predsjednik Odbora direktora ACG, Eldin Dobardžić, ocijenio je da je posjeta kolega iz Aerodroma Srbije dio kontinuirane saradnje koja predstavlja još jednu priliku za razmjenu ideja, najboljih praksi i iskustava.

“Razgovarali smo i o inovacijama, budućim planovim i izazovima sa kojima se svi u avio industriji suočavamo. Takođe, sa kolegama smo razmjenili mišljenja o svim aspektima poslovanja, a ostavljen je i prostor za unapređenje regionalne saradnje, što je od interesa za obje kompanije”, kazao je Dobardžić.

Pomoćnik u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Ivan Divac, poručio je da je siguran u nastavak uspješne saradnje i istakao je značaj sezonskih linija za regionalno povezivanje Crne Gore i Srbije.

“Prije svega, za stanovništvo Srbije iz centalnog i južnog dijela, koji tokom ljetnje sezone neće morati da idu u Beograd kako bi došli na more, već će moći dva puta sedmično direktno da lete iz Niša i Kraljeva za Tivat”, rekao je Divac.

Direktor Aerodroma Srbije, Mihajlo Zdravković, ocijenio je da ACG i AS imaju identične izazove, zbog čega je važno da se zajednički razmotre sve mogućnosti za dalje jačanje saradnje.

Sastanku su prisustvovali i članovi Odbora direktora ACG, Nebojša Đoković i Slavko Vukčević, zamjenik izvršnog direktora ACG Petar Radulović, direktor Aerodroma Tivat Vladimir Praščević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...