fbpx
NaslovnicaGlavna vijestAir Montenegro počeo sa komercijalnim letovima

Air Montenegro počeo sa komercijalnim letovima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Air Montenegro je današnjim letom ka Beogradu počela sa komercijalnim saobraćajem.

Ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović, kazao je da ima veliko zadovoljstvo da danas prisustvuje prvom komercijalnom letu nove nacionalne avio kompanije.

„Ovim je Vlada ispunila obećanje dato prije pet mjeseci da će Air Montenegro poletjeti prije glavne turističke sezone“, naveo je Milatović na svom Twitter nalogu.

On je kazao da je to rezultat velikog truda i znanja Vlade i menadžmenta nove nacionalne avio kompanije.

„Air Montenegro-u želim sigurne i mirne letove na ponos crnogorskih građana i benefit turističke i cjelokupne privrede“, rekao je Milatović.

On je otputovao u službenu posjetu Srbiji, gdje će se u Beogradu sastati sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Tatjanom Matić.

„Nadležnosti ova dva ministarstva su usko povezana, kako odgovornostima tako i sa strateškim opredjeljenjima da, kroz regionalnu saradnju i stvaranje atmosfere dobrosusjedskih odnosa, radimo na stabilizaciji i unapređenju regiona u cjelini ali i istorijskog konteksta, geografskih i tradicionalnih veza“, saopšteno je ranije iz resornog Ministarstva.

Najčitanije

Perović puštena da se brani sa slobode

Podgorica, (MINA) - Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da...