fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Od danas minimalna penzija 253 EUR

Abazović: Od danas minimalna penzija 253 EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Od danas počinje isplata uvećane minimalne penzije koja sada iznosi 253 EUR, saopštio je premijer Dritan Abazović i dodao da su to lijepe vijesti za sve penzionere.

Abazović je kazao da su, u kratkom vremenskom periodu, uz pomoć rebalansa i svih onih koji su podržali taj predlog, omogućili da u ovim teškim vremenima penzioneri, ipak, dobiju značajno veće naknade nego što je to bilo u prethodnom periodu.

“Vjerujemo da ćemo dobrim radom i zalaganjem uspjeti da i ostale penzije u narednim godinama povećamo i pomognemo, naročito u ovim kriznim vremenima da prevladate tešku finansijsku situaciju”, kazao je Abazović u obraćanju penzionerima.

On je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, naveo da Vlada misli na generacije građana koje su gradile i stvarale Crnu Goru i da se mora učiniti sve da im se oduži na najbolji mogući način.

“Nadam se da ćemo uskoro saopštiti još neke lijepe vijesti o vama, zato što namjeravamo da kroz jednokratnu pomoć takođe olakšamo vašu finansijsku situaciju. Želim vam dobro zdravlje i da penzije trošite na najbolji mogući način”, poručio je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije