fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Kompanije će u Vladi imati iskrenog partnera

Abazović: Kompanije će u Vladi imati iskrenog partnera

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanije i privredni subjekti koji djeluju u Crnoj Gori, imaće u Vladi iskrenog partnera i pruženu ruku za sve aktivnosti koje imaju za cilj razvoj zemlje, poručio je premijer Dritan Abazović.

„Ovo je država koja konačno mora da iskoristi svoje šanse“, rekao je Abazović na svečanosti povodom dodjele godišnjih nagrada Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) najuspješnijim menadžerima i preduzetnicima za prošlu godinu.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, naveo da kada govori o optimizmu, ne govori bajke, već govori o neiskorišćenim šansama Crne Gore, koje konačno moraju da se iskoriste, kao i o kompanijama koje treba da izađu na međunarodno tržište.

On je ocijenio da ekonomskog razvoja nema na ispravan način bez vladavine prava i atmosfere u društvu gdje se znaju pravila poslovanja, uz stvaranje predvidivosti i mogućnosti da investitori dođu ili prošire svoje poslovanje.

Abazović je čestitao laureatima, konstatujući da su oni oličenje onoga što Crna Gora želi da bude, a to je država uspješnih ljudi, na koju će građani da budu ponosni, jer od svog rada stvaraju vrijednosti koje se prepoznaju širom Evrope.

AMM kroz izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika promoviše kompetentnost, poslovne rezultate, menadžerske i preduzetničke kvalitete.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije