fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

Abazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Danilovgrad ima sve predispozicije da se etablira kao jedan od vodećih privrednih centara, zbog svojih geografskih karakteristika, ali i odlične infrastrukturne povezanosti, saopštio je premijer Dritan Abazović.

„Završetak radova na kapitalnoj putnoj investiciji, krupan je doprinos u ovom nastojanju“, naveo je Abazović u čestitki povodom Dana Opštine Danilovgrad.

On je čestitku uputio predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine Opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, kazao da je zadatak koji imperativno stoji pred novom, ali i budućim administracijama na lokalnom i državnom nivou, da doprinesu razvoju infrastrukture, te potpuno održivom iskorišćavanju agrarnog, energetskog i turističkog potencijala bjelopavlićkog kraja.

„Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom učiniti da Danilovgrad u potpunosti bude spreman za implementaciju ambicioznih privrednih projekata. Želim vam da se iz Danilovgrada nadaleko osjeti nova energija i prepozna svježi zamah kvalitetnih ideja i snage, koji će odgovarati na pitanja i izazove sa kojima se suočavaju građani”, zaključio je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije