fbpx
NaslovnicaBusiness Top StorySki centar Kolašin 1450 oborio sve rekorde

Ski centar Kolašin 1450 oborio sve rekorde

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ski centar Kolašin 1450 je od početka godine posjetilo nešto preko 20 hiljada gostiju, saopštili su njegovi predstavnici i dodali da ne pamte bolji start zimske sezone.

Snijega ima dovoljno, a najviše skijaša na stazi je vikendom, prenosi Radio Televizija Crne Gore (RTCG).

Kiša i loši vremenski uslovi nijesu uticali da se smanji broj posjetilaca Ski centra Kolašin 1450.

Predstavnici Ski centra su kazali da je tokom januara bilo dana kada je na skijalištu boravilo i do 1,5 hiljada skijaša.

“Što se tiče januara, broj gostiju je iznosio preko 21 hiljadu, kako iz svih krajeva Crne Gore, tako i iz Albanije, Srbije, Hrvatske, Rusije i Francuske”, rekla je dirketorica Ski centra Kolašin 1450, Dijana Bulatović.

Povišene temperature prethodnih dana nijesu uticale na kvalitet staza. Na skijalištu se trude da sve bude spremno za skijanje, a najbolja posjeta se bilježi vikendom.

Bulatović je kazala da nijesu baš povoljni uslovi za skijanje.

“Bitno je da snijega ima dovoljno na stazama i sada su naravno uređene kako bi bile spremne za početak skijaškog dana. Prošli vikend je bio rekordan, poslužile su nas povoljne vremenske prilike, a samim tim i idealni uslovi za skijanje”, dodala je Bulatović.

U Kolašinu očekuju da će ovo biti jedna od boljih sezona. Snijega ima dovoljno pa se nadaju da će ljubitelji bijelih sportova na tom skijalištu moći da uživaju do kraja marta.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

 

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...