fbpx
NaslovnicaGlavna vijestŽene da budu uporne i da ne odustaju

Žene da budu uporne i da ne odustaju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Žene koje planiraju da pokrenu sopstveni biznis trebalo bi dobro da razmisle šta žele da rade, da budu jako uporne i da nikad ne odustaju, poručila je belgijska dizajnerka i vlasnica modnog brenda Petit Paris, Ana Radulović.

Radulović je diplomirala modu u Parizu, a modni brend Petit Paris, u okviru kojeg kreira unikatnu garderobu za djecu do deset godina, pokrenula je 2013. godine u Podgorici.

„Ideja je došla tako što sam radila u ženskom svijetu mode i nakon toga odlučila da se okrenem djeci, jer još nemaju svoj kutak, posebno u Crnoj Gori“, kazala je Radulović agenciji Mina-business.

Ona je kazala da su materijali za šivenje, koje nabavlja uglavnom iz Evrope, jako kvalitetni, pa samim tim nijesu ni najeftiniji, a na to treba platiti carinu, špediciju i poštarinu, koje uopšte nijesu male.

Radulović je navela da se i pored toga trudi da cijene garderobe, koja se prepoznaje po kvalitetu, mekoći, praktičnosti i retro stilu, prilagodi.

Sve kreacije, kako je dodala, sama dizajnira, šije, a potom i prodaje putem društvenih mreža i sajta. Trudi se i da prilikom dizajniranja uvijek uvede nešto novo.

„Nije lako, teško mogu naći osobu za rad u proizvodnji koja želi da šije“, saopštila je Radulović.

Ona je na konkursu podrške kreativnom preduzetništvu, koji realizuje Glavni grad, Delta City i kompanija Strategist, dobila šansu da svoje proizvode izloži u šoping molu, što joj mnogo znači, jer je podrška stigla u pravom trenutku.

„Ovo je ogromna pomoć i nešto što ne bih ni sanjala. Ja prodajem putem Instagrama i sajta, ali ljudi hoće sve da vide uživo, da vide veličine i pogledaju materijale“, rekla je Radulović.

U budućnosti planira širenje poslovanja i zapošljavanje šnajdera koji bi joj pomagali.

Najčitanije

Danijel Hagari IDF

Iran lansirao dronove ka Izraelu

Jerusalim, (MINA) - Iran je lansirao veliki broj bespilotnih letjelica ka Izraelu, saopštila je...