fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšene tri osobe zbog incidenta blizu OŠ Štampar Makarije

Uhapšene tri osobe zbog incidenta blizu OŠ Štampar Makarije

Podgorica, (MINA) – Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica uhapsili su F.K. (44), S.K. (32) i B.K. (35) zbog incidenta koji se desio nedaleko od Osnovne škole (OŠ) „Štampar Makarije“, u kojem je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, u petak oko deset sati van dvorišta (OŠ) „Štampar Makarije“, F.K, S.K. i B.K. fizički su napali M.P. (21) i maloljetnog dječaka od 14 godina.

“Osumnjičena lica su prilikom fizičkog napada upotrijebila podesna sredstva i oštećenima zadali više udarca, usljed kojih je maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, F.K. i S.K. sumnjiče se za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se B.K. sumnjiči za nasilničko ponašanje.

“U odnosu na događaj koji je prethodio incidentu, a u kojem je oštećena maloljetna djevojčica stara 14 godina, policija je prikupila obavještenja, a spisi predmeta su dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu i mišljenje”, rekli su iz policije.

Kako se dodaje, u odnosu na tri oštećena dječaka, koja su bili svjedoci ovog incidenta, a kojima su F.K. i S.K. zadali udarce otvorenim šakama u predjelu lica prilikom opisanog događaja ispred osnovne škole, policija je protiv njih, F.K. i S.K, podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije