fbpx
NaslovnicaGlavna vijestLalošević: Smjena podla i nečovječna

Lalošević: Smjena podla i nečovječna

Podgorica, (MINA) – Funkcioner Socijalističke narodne partije Vasilije Lalošević, kazao da je njegova smjena sa mjesta vršioca dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dok je bio na službenom putu u Sloveniji, podla i nečovječna.

Lalošević je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić.

„Možda je Vasilije Lalošević kriv što je napravio atmosferu pomirenja sporta u Crnoj Gori“, kazao je Lalošević i dodao da je možda njegova greška što nikom nije dao otkaz u Upravi.

Komentarišuići prijavu Specijalnog državnog tužilaštva, Lalošević je rekao da “ne bilo mi većeg zločina”. “Sve što sam u životu radio, radio sam časno i pošteno.

Spreman sam da uložim sve snage da odbranim svoj ugled i čast, kao i Socijalističke narodne partije”, rekao je Lalošević na kopnferenciji za novinare.

On je naglasio da je rješenje o njegovom izboru za vršioca dužnosti glasilo “do izbora novog” i da nijesu pominjani rokovi.

Govoreći o raspodjeli novca sportskim savezima, Lalošević je kazao da kako je Ministarstvo bilo ažurno sportisti nikad ne bi dobili novac.

“Sve je dokumentovano i dokumentacija se nalazi na sajtu”, rekao je Lalošević.

On je saopštio da je u martu poslao upitnik Svjetskoj antidoping agenciji (WADA), ali da on “nikad nije ugledao svjetlo dana”. 

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...