fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za ubistvo Ašanina

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Ašanina

Podgorica, (MINA) – Službenici policije uhapsili su G.P. (43) iz Herceg Novog zbog sumnje da je u nedjelju u Mojkovcu ubio Zorana Ašanina (65).

Kako je saopšteno iz Uprave policije, osumnjičenog su uhapsili službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, u koordinaciji sa Sektorom za borbu protiv kriminala.

„Nakon intenzivne potrage u kojoj su učestvovali i pripadnici granične policije i spovedenih opsežnih operativnih aktivnosti, osumnjičeni je lociran i lišen slobode jutros u devet sati i 45 minuta, u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Kovren“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da se G.P. sumnjiči da je u nedjelju, u 13 sati i 55 minuta, u jednom ugostiteljskom objektu u Mojkovcu, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja ubio Ašanina.

Pripadnici policije u nedjelju su uhapsili V.Lj. (66) zbog sumnje da je pomagao osumnjičenom da pobjegne sa lica mjesta nakon izvršenog krivičnog djela.

„V.Lj. se tereti za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su kazali da se aktivnosti sprovode u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilšatvu u Bijelom Polju.

Najčitanije

Vrhovni sud

Opšta sjednica Vrhovnog suda u prvoj polovini maja

Podgorica, (MINA) – Opšta sjednica Vrhovnog suda, na kojoj bi trebalo da bude utvrđen...