Naslovnica Crna Gora U udesu kod Bogetića poginule dvije osobe

U udesu kod Bogetića poginule dvije osobe

Nikšić, (MINA) – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko osam sati i 20 minuta na magistralnom putu Nikšić – Podgorica, u blizini Bogetića, poginule su dvije osobe, a lakše i teže je povrijeđeno oko deset osoba.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Nikšić Veselin Gardašević rekao je agenciji MINA da je kombi prevoznika Glušica sletio u provaliju duboku oko 20 metara, dok se automobil marke Folksvagen touran, budvanskih registarskih tablica, prevrnuo pored puta.

„Naša vatrogasna služba izvukla je povrijeđene osobe i one su prevezene u nikšićku Opštu bolnicu gdje im se ukazuje ljekarska pomoć“, naveo je Gardašević.

Do udesa je došlo u sudaru kombija prevoznika Glušica koji je vozio iz pravca Nikšiča i automobila marke Folksvagen, koji je išao iz suprotnog smjera.

Na mjestu događaja bile su ekipe nikšićke i danilovgradske hitne pomoći, vatrogasci i policija, a saobraćaj je zaustavljen.

Jedan od učesnika u saobraćaju Saša Rakočević kazao je da nijesu vidjeli sudar kombija i automobila, ali su čuli koliko je bio snažan udar.

„Nas dvojica iz automobila i nekoliko mještana koji su dotrčali, pomogli smo da četvoro, petoro ljudi izađe iz provalije iz kombija na magistralu“, naveo je Rakočević.

Službi za transfuziju Doma zdravlja u Nikšiću prijavilo se više od 140 građana kako bi dali krv, ukoliko je to potrebno, povrijeđenima u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bogetića.

Najčitanije