Naslovnica Crna Gora Sportisti obišli odjeljenje Dječje bolnice

Sportisti obišli odjeljenje Dječje bolnice

Podgorica, (MINA) – Sportisti Milena Knežević, Nikola Ivanović i Srđan Mrvaljević i predstavnici Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) i kompanije Sport vision, obišli su danas odjeljenje Dječje bolnice i posjetili najmlađe koji se nalaze na liječenju.

Tokom jednočasovnog druženja “naši mali borci” imali su priliku da se upoznaju sa svojim sportskim idolima, popričaju o njihovim sportskim uspjesima i planovima i uz prigodne poklone razmjene novogodišnje čestitke.

“Posebna je emocija posjetiti djecu koja su u ovakvoj situaciji. Za nas je ovo sitnica, a njima znači mnogo”, kazala je rukometašica Milena Raičević.

Kako je kazala, “svaka čast ljudima koji ovdje rade, koji posao obavljaju na human i hrabar način”.

“Hvala i COK-u i kompaniji Sport vision, koji su nas pozvali da budemo dio ove akcije. Djeca su pravi, istinski borci, veseli i nasmijani, bilo je zadovoljstvo provesti vrijeme sa njima”, kazao je džudista Srđan Mrvaljević.

Današnja akcija je samo početak saradnje COK-a, kompanije Sport Vision i Dječje bolnice.

“COK i kompanija Sport Vision će donirati inkubator, koji nedostaje Dječjoj bolnici. Nastavićemo i ubuduće sa akcijama ovakvog tipa, želimo da pomognemo gdje god je potrebno, a posebno našim najmlađim”, kazao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Rada Veličković, iz kompanije Sport vision, je kazala da su “željeli da pokažu djeci da uz zajedništvo i ljubav možemo sve”.

“Potez COK-a i kompanije Sport vision, a juče KK Budućnost Voli, mnogo nam znači, jer pokazuje da se naš trud i posvećenost primjećuje. Posebno, međutim, znači našoj djeci, kojima je boravak na liječenju makar malo lakši uz ovakvu pažnju”, rekao je direktor Dječje bolnice Saša Radović.

Najčitanije