fbpx
NaslovnicaCrna GoraNikolić: Abazović da obrati pažnju kako komunicira sa DPS-om

Nikolić: Abazović da obrati pažnju kako komunicira sa DPS-om

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović morao bi da obrati pažnju na autoritarne crte ličnosti, kazao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) i dodao da Abazović treba da vodi računa o tome kako komunicira sa DPS-om.

Kako je saopštio portparol DPS-a Miloš Nikolić, Abazović, kao političar koji ima ambicije da bude moderan evropski lider, morao bi da obrati pažnju na autoritarne crte ličnosti koje je ispoljio u večerašnjoj emisiji Okvir.

“Kada je, u maniru na kom bi mu pozavidjeli lideri Demokratskog fronta i pogotovo Demokrata, donosio presude o pojedincima prije nadležnih državnih organa, pozivajući se pri tom na navodne podatke i papire u koje je imao uvid kao koordinator službi bezbjednosti”, rekao je Nikolić.

On je “toplo preporučio” Abazoviću da ne zalazi na teren zloupotrebe službenog položaja, da stane iza svojih riječi i da doprinos daljoj izgradnji vladavine prava u Crnoj Gori.

“Na kraju, skrećemo Vam pažnju da vodite računa o tome kako komunicirate, sa pojedincima ili sa DPS-om u cjelini, jer iako ste skloni teatralnom nastupu, sa nama ćete ipak morati, civilizovano i argumentovano”, rekao je Nikolić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Budućem rukovodstvu ostavljaju preko 24 miliona EUR na računu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Dosadašnji predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldin Dobardžić i član...