fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolicija pokazala da je kadra da odgovori svim izazovima

Policija pokazala da je kadra da odgovori svim izazovima


Podgorica, (MINA) – Policijski službenici tokom epidemije koronavirusa pokazali su da su na visini zadatak i da su kadri da odgovore svim izazovima, ocijenio je ministar unutrašnjih poslova (MUP) Mevludin Nuhodžić.

“Policijski službenici pokazali su da su na visini zadatka, da su kadri da odgovore svim izazovima, da svojim profesionalnim i požrtvovanim radom ulivaju povjerenje građanima i da se na policiju uvijek možemo osloniti”, naveo je Nuhodžić, saopšteno je iz MUP-a.

On je rekao da su policijski službenici prvi dočekali crnogorske državljane iz inostranstva na granici, da su danonoćno vodili računa da se poštuju mjere, odgovarali na pozive i pitanja građana, pružali pomoć.

“Hrabro su se uhvatili u koštac sa nevidljivim protivnikom u borbi za život i zdravljе ljudi”, kazao je Nuhodžić.

On je naveo da su policijski službenici doprinijeli zaštiti zdravlja građana i preduzimali mjere i radnje u održavanju stabilnog javnog reda i mira i sigurnosti.

“Zato želim da pohvalim sve policijske službenike koji su posvećeno radili i rade težak, rizičan i odgovoran posao”, rekao je Nuhodžić.

On se zahvalio rukovodstvu Uprave policije koje je, u ovoj specifičnoj situaciji, dobro planiralo aktivnosti.

“U ovoj kriznoj situaciji, potvrdila se odgovornost Vlade, potvrdili su se kapaciteti svih naših institucija, a Crna Gora se pokazala kao odgovorno i zrelo društvo. To su građani prepoznali”, zaključio je Nuhodžić.

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...