fbpx
NaslovnicaCrna GoraOmladinac najuspješniji

Omladinac najuspješniji

Podgorica, (MINA) – Karatisti podgoričkog Omladinca sa 19 zlatnih i po pet srebrnih i bronzanih medalja najuspješniji su učesnici prvenstva Crne Gore za kadete, juniore i mlađe seniore u Podgorici.

Karatistima Bara pripalo je po pet zlatnih i bronzanih i četiri srebrne, dok su takmičari Budućnosti osvojili četiri zlatne, dvije srebrne i pet bronzanih medalja.

Kao četvrtoplasirani završio je Čempion iz Ulcinja (2z, 2 s, 3 b), peti je bio kolašinski Gorštak (2 z, 1 s, 1b), a šesti nikšićki Fokus (2z, 0s, 2b).

Šampiona Crne Gore imaju još Šotokon tim (1z, 5s,5b), Ulcinj (1,3,4), Bratstvo (1,3,1), Ris (1,3,1), Onogošt (1z,2s,4b), Iskra (1z,1s,0b), Potoci (1z,0s,1b) i Bijela (1z,0s,0b).

Medalje su na šampionatu osvajači takmičari 21 kluba.

Šampionat je okupio 152 takmičara iz 24 kluba.

Foto: KK Omladinac

Učesnike šampionata pozdravio je predsjednik Karate saveza, Ivan Krstajić i uručio priznanja osvajačima medalja na Svjetskom prvenstvu u Čileu, Bojanu Boškoviću i Nemanji Mikuliću.

Crnogorske karatiste u konkurenciji kadeta, juniora i mlađih seniora početkom decembra očekuje Balkansko prvenstvo u Sloveniji i od 6. do 9. februara naredne godine šampionat Evrope u Budimpešti.

Najčitanije