NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Priča o manjinskoj Vladi povratak na staro

Krivokapić: Priča o manjinskoj Vladi povratak na staro

Podgorica, (MINA) – Priča o manjinskoj Vladi, koju bi podržala Demokratska partija socijalista (DPS), je povratak na staro – političku korupciju koja je trajala godinama, kazao je premijer Zdravko Krivokapić, navodeći da rješenje vidi u dogovoru da 41 poslanik pozicije ispoštuje izbornu volju građana.

On je, u intervju za Radio Televiziju Nikšić, povodom godinu rada Vlade, rekao da tvrdi da Crna Gora do sada nije imala bolju i kompetentniju Vladu, što će i istorija pokazati.

Krivokapić je poručio da, ako neko može bolje, neka pokuša, ali “ne da bi političkim apetitima obezbijedio fotelje, koje su već unaprijed projektovane”.

“Priča o manjinskoj Vladi koja bi bila podržana od DPS-a je povratak na staro – političku korupciju, koja je trajala godinama”, kazao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, svako rješenje nosi dozu rizika.

“Najprimjerenije je možda unapređenje rada ove Vlade, jer mi nemamo poziciju ministra pravde, koje se iz ugla međunarodne zajednice smatra velikim minusom”, kazao je Krivokapić, prenosi portal RTNK.

On je dodao da su i u toj oblasti uspjeli da nadoknade ono što nije urađeno.

Na pitanje kako vidi rasplet komplikovane političke situacije, Krivokapić je odgovorio da rješenje vidi u dogovoru da 41 poslanik pozicije održi i ispoštuje izbornu volju građana koji su željeli smjenu vlasti.

Prema njegovim riječima, političari imaju svoje principe i stavove i donose odluke isključivo iz rejtinga.

Krivokapić je rekao da njemu to nije cilj, već ideja da budu bolji, nabolji i da to građani osjete.

“Priče o manjinskoj vladi, pa i ova Vlada je sada manjinska”, naveo je Krivokapić.

On je pitao zašto bi ta neka nova bila bolja od ove manjinske.

“Zato što joj stavljaju etikete i iz svog ugla proglašavaju Vladom koja nije pokazala umijeće znanje i rezulatate”, kazao je Krivokapić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije