fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Ekspertska Vlada dobila snažnu podršku UK

Krivokapić: Ekspertska Vlada dobila snažnu podršku UK

Podgorica, (MINA) – Ekspertska Vlada dobila je snažnu podršku Velike Britanije da je na pravom putu, kazao je premijer Zdravko Krivokapić nakon sastanka sa britanskim kolegom Borisom Džonsonom, navodeći da se od toga puta neće odustati.

On je, u izjavi novinarima, rekao da je Crnoj Gori učinjena posebna čast, jer je u pitanju istorijski trenutak kada premijer Ujedinjenog Kraljevstva prima u posjetu premijera Crne Gore.

“To je znak da naša saradnja kreće novim tokom unapređenja bilateralnih odnosa, jače podrške Crnoj Gori na njenom reformskom putu”, naveo je Krivokapić, saopšteno je iz Vlade.

To uvjeravanje je, kako je rekao, dobijeno ne samo od Džonsona, nego i od svih sagovornika sa kojima su se danas sreli.

“Ovo je novi početak za Crnu Goru, u kojem Crna Gora kreće putem uređenosti, stabilnosti i, naravno, izdizanja ekonomskih kapaciteta u smislu jačanja privrede i turzima”, smatra Krivokapić.

On je poručio da će Crna Gora pobijediti znanjem.

“Jer jedino znanje daje šansu da budemo jednaki sa drugima. Upravo to uvjeravanje da ćemo, kroz jačanje obrazovanja, podsticati kvalitet naših svršenih studenata daje novu šansu koju ćemo sigurno iskoristiti”, naveo je Krivokapić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije