fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠundić otkazao Ugovor o radu

Šundić otkazao Ugovor o radu

Podgorica, (MINA) – Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore (RTCG) Božidar Šundić otkazao je danas Ugovor o radu na mjestu prvog čovjeka Nacionalnog javnog servisa.

Kako prenosi portal RTCG, Šundić je u obraćanju javnosti naveo da, nakon tri godine provedene na čelu najvažnije medijske kuće u državi, odlazi s ponosom i sa dostignućima koja će, kako je kazao, generacijama poslužiti da kreiraju bolji i tehnološki savršeniji program.

Prema riječima Šundića, on i njegov tim su, kao i svi profesionalci u Nacionalnom javnom servisu, proteklih godina trpjeli napade i pritiske sa svih strana.

„Hvaljeni i osporavani, kuđeni i nagrađivani, trudili smo se da u svim situacijama ostanemo isti, dosljedni sebi i principima slobodnog i nepristrasnog novinarstva i objektivnog informisanja“, naveo je Šundić.

Kako je kazao, rejting RTCG i rekordna gledanost i slušanost dokazuju da su u tome uspjeli.

Šundić se zahvalio krugu ljudi koji je, kako je naveo, pomogao da se RTCG u rekordnom roku tehnički modernizuje, kao i timu koji je kreirao i oblikovao programe na dva radijska, četiri televizijska programa i na Portalu.

„Ali i svima koji su doprinijeli da naše vrijeme bude zabilježeno kao jedno od najuspješnijih i najtežih u istoriji ove kuće“, dodao je Šundić.

On se posebno zahvalio gledaocima, slušaocima i čitaocima.

„Koji su nam, za sve ovo vrijeme, bili najveća podrška i putokaz da stvaramo program, jedino pred njima odgovorni“, zaključuje se u obraćanju Šundića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije