fbpx
NaslovnicaCrna GoraDF učinio sve da oteža i ugrozi borbu za zdravlje građana

DF učinio sve da oteža i ugrozi borbu za zdravlje građana

Podgorica, (MINA) – Demokratski front (DF) je uradio sve što je bilo u njegovoj moći da oteža i ugrozi borbu za zdravlje i živote građana Crne Gore tokom cijele pandemije koronavirusa, ocijenilo je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT).

Podsjeća se na njihovu teoriju da je to „zavjera satanista“ i izmišljotina Zapada, da to nije ozbiljna zdravstvena prijetnja, pozivanja i organizovanja za nepoštovanje mjera.

“Pa sve do pokušaja ilegalnih ulazaka čelnika DF-a i članova njihovih porodica, kojim putevima se, svjedoci smo, pokrenuo novi talas unosa virusa”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da “ovih dana svjedočimo teškim posljedicama koje su izazvali takvi neodgovorni pojedinci i grupe”.

Sada ti isti, kako se kaže se u saopštenju NKT-a, pokušavaju da manipulišu novim lažima o primanjima za rad u tom tijelu.

“Traže konkretan odgovor, a on glasi kratko i jasno: nula eura. Za danonoćni svakodnevni rad posvećenih, odgovornih, stručnih i dobronamjernih ljudi koji rade u interesu svih građana. To građani vrednuju i ocjenjuju najvišim ocjenama, a to ih najviše i boli”, kaže se u saopštenju.

Oni su upitali koliko su čelnici DF-a inkasirali novca u privatne džepove za izdaju nacionalnih interesa, uključujući i ugrožavanje zdravlja i života građana?

“Koliko košta izdaja nacionalnih interesa koji, nažalost, za posljedicu imaju izgubljene živote i lične i porodične drame širom Crne Gore? To su pitanja za vas. Za vas, ali i za vašeg mentora, koji se sada topi u svojim manipulacijama, a nažalost, građani plaćaju ceh”, kaže se u saopštenju.

Iz NKT-a navode “kakav nalogodavac takvi i izvršioci”.

“Na njih ćete morati dati odgovore, a „pokoljenja djela sude, što je čije daju svima“, kaže se u saopštenju.

NKT je poručio svim građanima je da će iscrpljujuću i tešku borbu nastaviti i ubuduće, sa istom snagom i odlučnošću. “I pobijedićemo ponovo, zajedno sa svim odgovornim građanima”!

Najčitanije

Azerbejdžancu koji se bavi nekretninama isplaćeno 127,82 hiljade EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Najveća bruto mjesečna zarada u Crnoj Gori u prošloj godini iznosila...