fbpx
NaslovnicaCrna GoraDF nanosi ogromnu štetu opoziciji

DF nanosi ogromnu štetu opoziciji

Podgorica, (MINA) – Političku kapitulaciju vladajuće partije i prihvatanje da se uđe u sveobuhvatnu izbornu reformu, lideri Demokratskog fronta (DF) doživjeli su kao sopstvenu političku marginalizaciju, poručio je član Predsjedništva Demokrata Velizar Kaluđerović i dodao da svime što radi Front nanosi ogromnu štetu opoziciji.

On je kazao da se od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori nikada nije na opozicionoj političkoj sceni desilo nešto što po primitivizmu, izmišljotinama i otvorenoj mržnji prema političkoj konkurenciji, prvenstveno opozicionoj, može da se i približi ovom što demonstrira rukovodstvo DF-a.

“Suštinsku političku kapitulaciju Demokratske partije socijalista (DPS) i prihvatanje da se uđe u sveobuhvatnu izbornu reformu, lideri DF-a su doživjeli kao sopstvenu političku marginalizaciju, koju pokušavaju prikriti nezabilježenim primitivizmom i izmišljotinama usmjerenim prema onima iz opozicije koji su DPS natjerali da politički kapituliraju”, naveo je Kaluđerović u izjavi za medije.

On je rekao da nijedna riječ koju su izgovorili čelnici DF-a, napadajući rukovodstvo i politiku Demokrata, nije tačna.

“Još preciznije, u pitanju su laži, izmišljotine, uvrede i podvale od rukovodstva DF-a zbog kojih će brzo morati da polože račune pred ukupnom javnošću, uključujući, naravno, i njihovo dosadašnje biračko tijelo”, poručio je Kaluđerović.

Za DF je, dodaje Kaluđerović, zanimljivo poimanje fenomena izdaje za DF.

Kako je naveo, za DF nije izdaja ako se potpiše najprimitivnije saopštenje na račun opozicionih kolega, zahvaljujući kojima DF vodi budvansku opštinu, ali jeste ako se neki časni funkcioner ogradi od primitivizma lidera tog političkog saveza.

“Ne treba biti pretjerano mudar da bi se zaključilo da se svime što sada radi rukovodstvo DF-a nanosi ogromna šteta isključivo opoziciji”, poručio je Kaluđerović.

Najčitanije