fbpx
NaslovnicaCrna GoraDemokrate: Abazović za DPS razbija parlamentarnu većinu

Demokrate: Abazović za DPS razbija parlamentarnu većinu

Podgorica,(MINA) – Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović za Demokratsku partiju socijalista (DPS) vodi razbijanje parlamentarne većine i krađu izborne volje građana, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore navodeći da Abazović “masno ali providno laže”.

Kako je saopšteno iz Demokrata, ko govori istinu danas krajnje jasno vide i zbog toga masovno odgovaraju građani Crne Gore, jer je to danas svakom jasno.

Prema njihovim riječima, tu istinu o kojoj govori sva Crna Gora, Demokrate pričaju nekoliko mjeseci, do zadnje sitnice pogađajući poteze “kradljivca volje građana i spasilaca mafije”.

“A dok mi govorimo istinu, Abazović masno ali providno laže dok za DPS vodi razbijanje parlamentarne većine i krađu izborne volje građana Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Demokrate su pozvale Abazovića da saopšti ko mu je ponudio 21 milion EUR.

“Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion, za šta mu je ponuđen i kome je dužan da izvrši ovo što radi. U tome se krije odgovor gdje su banane, ananas, kokain i špediteri”, kaže se u saopštenju.

Prema riječima Demokrata, danas se jasno vidi da je “ucijenjena kukavica” nakon izbora nezavisnog Tužilačkog savjeta i namjere da se smijeni, kako su kazali, DPS-ov specijalac (Milivoje) Katnić, krenula u rušenje vlasti po nalogu mafije.

“Kako bi se upravo kokainska mafija spasila poraza od nezavisnih insititucija pravne države”, dodaje se u saopštenju.

Iz Demokrata su kazali da kad već pominje Aleksu Bečića, Borisa Bogdanovića i Vladimira Martinovića, nek “ucijenjena kukavica i obični izdajnik naroda objasni kako to da Demokratama niko nikad za bilo šta nije ponudio ni jedan, ni 21 milion EUR.

“Da mu pomognemo: ti koji su ih ponudili njemu odlično znaju da ni Bečić, ni Bogdanović ni Martinović, niti bilo ko od Demokrata, nijesu ljudi kojima se novac može ponuditi. Ali zato mafija zna kome može. I ko će uzeti. I ko je ucijenjena roba na prodaju”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije