fbpx
NaslovnicaCrna GoraBS u nedjelju odlučuje hoće li biti dio nove Vlade

BS u nedjelju odlučuje hoće li biti dio nove Vlade


Podgorica, (MINA) – Bošnjačka stranka (BS) spremna je da sa svojim kadrovskim potencijalom participira na više mjesta u novoj Vladi, ako odluči da bude dio nove većine, saopštio je lider te partije Rafet Husović.

On je, nakon razgovora sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, kazao da će BS na sjednici Glavnog odbora u nedjelju odlučiti da li će biti dio vlasti.

“BS je spremna da sa svojim kadrovskim potencijom participira na više mjesta u novoj Vladi ako se odluči da bude dio nove većine”, kazao je Husović novinarima nakon sastanka.

On je rekao da je razgovor sa Krivokapićem bio korektan i da ga je mandatar upoznao sa temama za koje smatrao da su su bitne.

“Između BS i nove većine postoje ideološke razlike, ali nadam se da mogu da se prevaziđu, ćemu će doprinijeti mandatar”, kazao je Husović.

On je ponovio da se BS zalaže za građanski koncept države.

“Bitne stvari su ekonomska pitanja i covid jer se kriza sa njim pojavila. Novoj vladi neće biti lako ali moramo im dati šansu”, rekao je Husović.

On je podsjetio da će sjednica Glavnog odbora BS-a biti održana u nedjelju.

“Na sjednici Glavnog odbora, saopštićemo detalje sastanka sa Krivokapićem i tada ćemo donijeti konačnu odluku hoćemo li biti dio nove većine ili ne”, naveo je Husović.

Najčitanije