fbpx
NaslovnicaArhivaIsključenja struje u više opština zbog radova

Isključenja struje u više opština zbog radova


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Mostajinje, Brlja, Čadjalica, Mrkošnica, Straševina i Obreška.
U Ulcinju, nova brojila dobiće Madžo 1 i 2.

U Danilovgradu, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati, bez struje biće Frutak, Pješivački do, Ržišta i repetitor Kurilo, a od osam do 17 sati Kopilje, Radovče i Seoca.

Od deset do 15 sati, bez struje ostaće Grlić, Ćurioc, Lazine, Bjelousi, Kopito Petrovića, Begovine, Tomaševići, Gruda, Jabuke, Lazarev krst, Donji Zagarač, Gornji Zagarač, Povrhpoljina, Malenza, Đeđezi, Bandići kao i preduzeća Šimšić i GSI.

U Nikšiću će, od osam do 18 sati, bez struje ostati Dio Straševine, Željeznička Kolonija, Mostajinje, Mušovina i Studenca, a od devet do 14 sati Goransko-Šume.

Od devet do 15 sati, bez struje će biti Kazanci, Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja) i Rokoči.

U Kotoru će, od devet do 15 sati, bez struje biti gornji Morinj i Orahovac – Moskovska ulica.

U Herceg Novom, od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez struje ostaće Vrbanj i Mokrine, od devet do 11 sati Zelenika, a od 12 do 15 sati Ubli Žljebi.

U Baru će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Brca-Mogilica, a u Budvi, od 16 sati i 40 minuta do 17 sati i 40 minuta Lapčići, Brajići, Donji Pobori, Gornji Pobori, Stanišići, Duletići i Mažići.

U Ulcinju će, od osam do 11 sati, bez struje ostati Kamenički most, Ulcinjsko polje, naselje Kodre, dio naselja Đerane i dio naselja uz bulevar Majke tereze, a od deset do 14 sati dio naselja Velika Plaža kod starog mosta i dio naselja Đerane.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Bojovići i Sućeska.

U Beranama će, od deset do 15 sati, bez struje biti Zagradje, a od 11 do 14 sati izbjegličko naselje, Seoca, Prisoja, Slatina, Zabrdje i Trešnjevo.

U Pljevljima će, od sedam do 16 sati, bez struje ostati Katun i Boščinovići.

U Petnjici i Plavu, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Velika, a u Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta dio naselja Bandžovo brdo i Školski centar.

Najčitanije

Vasilije Bojović osvojio stipendiju Univerziteta u Gracu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Apsolvent Pravnog fakulteta Univerziteta Donja Gorica iz Podgorice Vasilije Bojović, osvojio...