fbpx
NaslovnicaCrna GoraJovetić uplatio 50 hiljada EUR

Jovetić uplatio 50 hiljada EUR


Podgorica, (MINA) – Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore, Stevan Jovetić uplatio je 50 hiljada EUR u zajednički fond za borbu protiv koronavirusa.

On je, u pismu Nacionalnom kordinacionom tijelu, odao poštovanje i divljenje prvenstveno ljekarima i medicinskom osoblju, kao i svim građanima Crne Gore.

“Oni u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim”, kazao je Jovetić.

On je naglasio da će proći problemi sa koronavirusom i da će se zajednički radovati.

“U sportu i životu. Čast mi je prdružujući se, brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, da u zajednički fond uplatim 50 hiljada EUR, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Ostanite doma”, kazao je Jovetić.

Vlada Crne Gore se na Tviter nalogu zahvalila Jovetiću, navodeći da njegov gest daje snagu i obavezuje.

“Nacionačno kordinacionalno tijelo ti se zahvaljuje na donaciji, podršci, lijepim riječima, patriotizmu i na svemu što činiš pokazujući, iako daleko od Crne Gore, visok stepen društvene odgovornosti. Mi iskazujemo divljenje prema Tebi i Tvojim postupcima”, kazali su Vlade.

Jovetić je treći crnogorski fudbalski reprezentativac, nakon Luke Đorđevića i Stefana Savića, koji je pomogao kampanju za borbu protiv koronavirusa.

Vrijednu donacio uplatio je i predsjednik Košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević

Najčitanije