fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPIN na klik nova funkcionalnost u okviru Addiko Mobile aplikacije

PIN na klik nova funkcionalnost u okviru Addiko Mobile aplikacije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka je za svoje klijente uvela potpuno novu i jedinstvenu funkcionalnost u okviru Addiko Mobile aplikacije za građane pod nazivom PIN na klik.

Direktor sektora operacija, Petar Urdešić, kazao je da kontinuiranim unapređenjem Addiko Mobile aplikacije potvrđuju predanost njihovoj strategiji, a klijentima žele da omoguće još veću fleksibilnost kod obavljanja njhovog bankarskog poslovanja.

“Omogućavanje uvida u PIN čini život naših klijenata jednostavnijim i pomaže im u zaštiti njihovih finansijskih podataka”, rekao je Urdešić.

Jedna od specifičnosti PIN na klik servisa je svakako i praktičnost, s obzirom na to da je na ovaj način klijentima omogućen i stalni pristup PIN-u kartice, bez potrebe da isti pamte ili nose sa sobom.

„Uvjeren sam da smo implementacijom još jednog inovativnog i jedinstvenog digitalnog servisa potvrdili zašto je mobilna aplikacija Addiko banke najbolje rangirana bankarska aplikacija na tržištu Crne Gore”, dodao je Urdešić.

Addiko banka Podgorica je u prethodnom periodu implementirala niz novih funkcionalnosti u okviru mobilne aplikacije, a jedna koja se posebno izdvaja je transparentniji uvid u transakcije koji uključuje naziv i logo trgovca, kao i lokaciju kupovine.

Više informacija o korišćenju nove funkcionalnosti PIN na klik dostupne su na zvaničnoj web stranice Banke PIN na klik – Addiko Bank Crna Gora.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Kod Tomaševa ubijene dvije osobe, traga se za napadačem

Podgorica, (MINA) – Dvije starije osobe ubijene su večeras u blizini Tomaševa u Bijelom...