fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRovčanin bez ikakvih profesionalnih referenci

Rovčanin bez ikakvih profesionalnih referenci

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, Nikola Rovčanin, rukovodiće gigantom kakav je Elektroprivreda (EPCG), bez ikakvih profesionalnih referenci i iskustva u energetskom sektoru, a nakon rada u lokalnom pljevaljskom Vodovodu, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Član Glavnog odbora DPS-a, Andrija Klikovac je, komentarišući izbor Rovčanina za izvršnog direktora EPCG, kazao da se daljim udomljavanjem kadra i “hvatanjem” plijena među partijskim hijenama, intenzivno nastavlja sa nezakonitom podjelom funkcija po dubini.

“Najnoviji slučaj je Nikola Rovčanin, čovjek kojeg su beneficije i funkcija opredijelile za prelazak iz Demokratskog fronta (DF) u Demokrate, a sada funkcionersko mjesto u toj partiji preporučile za direktora najveće firme u Crnoj Gori”, naveo je Klikovac u saopštenju.

To je, kako je ocijenio, dokaz da je sadašnjoj parlamentarnoj većini, osim mržnje prema DPS-u, zajednički imenitelj jedino nezaježljiva glad za funkcijama i foteljama.

“Osim toga, vidimo koliko vrijedi nespuštanje zastave na Skupštini u srijedu, kao i žmurenje i oglušavanje na izjave i apele evropskih zvaničnika da Crna Gora ne skreće sa evropskog puta”, zaključio je Klikovac.

Najčitanije

Dvosatna manifestacija umjesto tradicionalne šetnje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija slobodnih sindkata (USSCG) sjutra će, umjesto tradicionalnom šetnjom, Međunarodni praznik...