fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen zbog napada na policijskog službenika

Uhapšen zbog napada na policijskog službenika

Podgorica, (MINA) – Službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja uhapsili su E.R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je pljevaljska policija postupila po prijavi ženske osobe zbog nasilja u porodici koju je podnijela protiv supruga E.R.

„Pripadnici policije su izašli na lice mjesta i prilikom preduzimanja službenih radnji upotrebom sredstava prinude spriječili bjekstvo E.R, koji je tada policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje“, kaže se u saopštenju.

Kako su kazali iz policije, sa događajem je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivičnog djela.

„U vezi tog događaja protiv E.R. je podnijeta prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja iz člana 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici“, dodaje se u saopštenju.

Državni tužilac je, kako se navodi, naložio da se E.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Jakšići četvrtoplasirani u Austriji

Podgorica, (MINA) - Crnogorski automobilista Vasilije Jakšić kao četvrtoplasirani završio je premijernu trku nove...