fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Ulcinju četiri teniska turnira

U Ulcinju četiri teniska turnira

Podgorica, (MINA) – Ulcinj će od sjutra do 26. septembra biti domaćin četiri teniska turnira, na kojima će nastupiti više od 150 tenisera, saopštili su organizatori.

Turniri će biti odigrani na šljaci, u sklopu hotelskog kompleksa Azul Beach Resort Montenegro by Karisma koji raspolaže sa sedam teniskih terena.

Nagradni fond turnira biće po 15 hiljada USD.

Organizatori sportske manifestacije su hotelski kompleks Azul Beach Resort Montenegro by Karisma u saradnji sa Teniskim savezom i teniskim klubom Bellevue iz Ulcinja.

“Održavanje ATP Fjučers profesionalnog turnira upravo pokazuje da Crna Gora ima veliki potencijal da kroz organizovanje sportskih manifestacija i kao država domaćin sportistima iz regiona i svijeta, produži turističku sezonu”, saopštili su organizatori.

Navodi se da su mladi sportisti boraviti u hotelskom kompleksu koji čini 479 soba i apartmana, osam bazena, 11 restorana i barova i drugi sportski objekti.

“Uslovi koje smo obezbijedili sportistima na visokom su nivou i sa zadovoljstvom ponovo ćemo biti domaćini tako važnoj sportskoj manifestaciji”, saopšteno je iz Azul Beach Resort Montenegro by Karisma.

Turniri će biti organizovani u terminima od 30. avgusta do 5. septembra, od 6. do 12, od 13. do 19. i od 20. do 26. septembra.
Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije