fbpx
NaslovnicaCrna GoraSekulić: Vjerujem u povratak opozicije

Sekulić: Vjerujem u povratak opozicije

Podgorica, (MINA) – Odbor za reformu izbornog i drugog zakonodavstva nastaviće da radi, kazao je član tog skupštinskog tijela iz Demokratske partije socijalista, Predrag Sekulić, dodajući da vjeruje u povratak opozicije, jer blokiranje procesa nije dobra poruka ni domaćoj, ni međunarodnoj javnosti.

Sekulić je naveo da se na izbornim zakonima radi bez obzira na to što kolege iz opozicije nijesu prisutne.

“Predstavnici Evropske unije (EU) ohrabruju nas da nastavimo zajednički rad. Vjerujemo da će nam se opozicija priključiti u narednom periodu“, rekao je Sekulić za Pobjedu.

On je kazao da su smjernice OEBS-a i Savjeta Evrope jasne, kao i da su stigle prve analize od institucija, predstavnika naučne javnosti, nevladinog sektora sektora.

„Naravno, nastavićemo da radimo i vjerujemo u povratak kolega iz opozicije, ali bez njih nećemo usvajati izborne zakone”, rekao je Sekulić.

Član Odbora iz Socijaldemokrata, Boris Mugoša, kazao je da je aktivan rad u radnim grupama Odbora odraz političke zrelosti i odgovornosti prema očekivanju građana.

“To očekivanje usmjereno je u pravcu neophodnosti zajedničkog rada svih relevantnih segmenata društva na daljem unapređenju izbornog ambijenta sa ciljem povećanja povjerenja građana u izborni proces “, rekao je Mugoša.

Najčitanije