fbpx
NaslovnicaCrna GoraSD zadržao isti broj odbornika u SO Tuzi

SD zadržao isti broj odbornika u SO Tuzi

Podgorica, (MINA) – Socijaldemokrate (SD) će u narednom četvorogodišnjem periodu, kao i do sada, u Skupštini opštine (SO) Tuzi biti zastupljene sa jednim mandatom, saopštili su iz te partije i dodali da će se njihov odbornik beskompromisno boriti za interese građana.

Iz opštinskog odbora SD Tuzi zahvalili su svakom biraču koji je na lokalnim izborima podržao koaliciju Pravim putem, koju je ta partija činila sa Demokratskom partijom socijalista, Bošnjačkom strankom i Demokratskom unijom Albanaca.

“Nažalost, usljed brojnih okolnosti koje su građankama i građanima Tuzi dobro poznate, naš rezultat nije bio dovoljan da smijenimo vlast koja je u prethodnom periodu upravljala opštinom”, rekli su iz SD-a Tuzi.

Iz te partije kazali su da će u narednom četvorogodišnjem periodu, kao i do sada, biti zastupljeni sa jednim mandatom u SO Tuzi.

“Naš odbornik će se, kao i do sada, beskompromisno boriti za interese građanki i građana Tuzi i naše opštine”, navodi se u saopštenju.

Iz SD-a Tuzi rekli su da će njihov odbornik dosljedno insistirati na potrebi očuvanja građanskog karaktera i multinacionalnog sklada, po čemu je Malesija uvijek bila prepoznata.

“Jer ne postoji nijedan politički niti bilo koji drugi razlog zbog kojeg je legitimno te vrijednosti dovesti u pitanje”, naveli su iz opštinskog obora SD Tuzi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...