fbpx
NaslovnicaCrna GoraNarodni pokret predao odborničku listu u Nikšiću

Narodni pokret predao odborničku listu u Nikšiću

Nikšić, (MINA) – Narodni pokret Crne Gore Miodraga Davidovića, koji će nastupiti sam na predstojećim izborima 14. marta u Nikšiću, predao je odborničku listu Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK).

Davidović, koji je nosilac liste, kazao je da je siguran u pobjedu i da ne razmišlja ni o postizbornim koalicijama, jer ih interesuje samo ekonomija.

To je, kako je naveo, precizno definisano njihovim ambicioznim i realnim programom, kojim je predviđeno privredno „vaskrsnuće grada“ i zapošljavanje ljudi.

„Sami idemo i sami ćemo i pobijediti. Na našoj listi je polovina žena i osam najboljih studenata u Nikšiću, kao i ostvareni ljudi u svim oblastima. Narodni pokret je ono najbolje što Nikšić ima pred ove izbore“, rekao je Davidović.

On je kazao da ne mogu da se “nagađaju sa 50 koalicija“ i naveo primjer da u Crnoj Gori ni za šest mjeseci nakon parlamentarnih izbora ne može da se odredi direktor policije.

„Naš program zahtijeva najbolje i znamo kako to da realizujemo. Kada dobijemo mandat da upravljamo gradom sprovešćemo taj program, čiji je prioritet zapošljavanje svih koji nemaju posao“, rekao je Davidović.

Narodni pokret, kako je istakao, je jedina slobodna partija koju niko ne može da ucijeni i jedina koja ne ide sa ispruženom rukom.

„Jedina partija koja neće ići nikoga da pita ni za što, ni ambasade, ni strane države, jer nemamo nikoga od Vladivostoka do Los Anđelesa, sem sami sebe i nećemo biti ničije sluge“, rekao je Davidović.

Na pitanje zašto se stranka predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, “ustremila” protiv Narodnog pokreta, Davidović je ukazao da je i to potvrda kvaliteta partije na čijem je čelu.

„Čitava Srbija je jurnula na Narodni pokret, a što ne udara na druge. Zato što znaju da smo mi već pobijedili i što to sva istraživanja potvrđuju, pa zato Aleksandar Vučić već vidi u nama neprijatelje i krvnike“, ocijenio je Davidović.

On je kazao da će i ubuduće voljeti Srbe i da će uvijek biti dobrodošli u Crnu Goru.

„Vučićev put koji radi protiv Narodnog pokreta je tragikomičan. Kod njega nastaje tolika pogibija, jer želi da u Patrijaršiju u našu svetu sabornu i apostolsku Crkvu useli milicijsku stanicu i da milicajci budu patrijarsi“, istakao je Davidović.

Prema njegovim riječima, srpski narod to neće dozvoliti, a Narodni pokret ne može biti zaustavljen.

Govoreći o programu Pokreta, on je podsjetio da se sastoji od četiri tačke, od kojih je prva da poslije njihovog mandata na čelu Opštine za četiri godine u Nikšiću ne bude više nezaposlenih.

„To je osnovni moto koji ćemo mi da slijedimo. Ovaj program zahtijeva najbolje i mi smo ponudili gradu najbolje i znamo kako to da ostvarimo“, rekao je Davidović.

Na izbornoj listi uz Davidovića su Jovan Burić, Natalija Matijašević, Radivoje Vujičić, Željko Jovanović, Milica Perović, Božidar Butorović, Darko Novaković, Jovana Dubljević, Marko Varajić, Zoran Matijašević, Slavka Lončar, Darko Golović, Filip Nikolić, Aleksandra Vujović, Boško Tomanović, Boris Papić, Olivera Vujović, Stevo Božović, Vladimir Đurović, Sanja Lončar i Igor Backović.

Na listi su i: Dimitrije Vukotić, Ratka Vujičić, Mladen Đurković, Dimitrije Baćović, Biljana Dokić, Vasilije Perunović, Krsto Laković, Slađana Milić, Mina Mandić, Dušanka Popović, Ema Vukosavljević, Nemanja Jovanović, Vesna Aleksić, Biljana Mijušković, Božidarka Delibašić, Tanja Balić, Anđela Mirković, Mirjana Toljić i Mijat Božović.

Najčitanije

Sjutra novi duel Luke Bar i Herceg Novog

Podgorica, (MINA) - Finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica biće nastavljeno sjutra duelom Luke Bar...