fbpx
NaslovnicaCrna GoraMilatović: U nedjelju ću ispratiti Đukanovića u penziju

Milatović: U nedjelju ću ispratiti Đukanovića u penziju

Podgorica, (MINA) – Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović pozvao je građane da u nedjelju izađu na izbore i glasaju za prosperitet i dobro Crne Gore.

Kako je saopšteno iz PES-a, Milatović je na završnoj konvenciji u Podgorici kazao da će Crna Gora biti uspješna država, u kojoj građani žive dostojanstveno od svog rada i znanja.

“Očistićemo Crnu Goru od korupcije i prljavštine, i sve crnogorske institucije će prodisati”, poručio je Milatović.

To je, kako je rekao, ideja po kojoj će Crnu Goru povesti pravim putem.

“To je Evropa sad! Zajedno smo pokrenuli Podgoricu u oktobru, zajedno ćemo promijeniti Crnu Goru 19. marta”, naveo je Milatović.

Kako je naveo Milatović, za razliku od političkog protivnika, njemu je javni interes prioritet.

“Nijesmo unovčili pozicije i pretvarali javno u privatno – u njihovo – u njegovo – kao mnogi prije nas. Uspjeli smo da pokrenemo ekonomiju”, kazao je Milatović.

On je rekao da su uspjeli da povećaju plate i penzije.

“U nedelju veče dobićemo najveći dokaz da je Milo Đukanović konačno pao jer ćete mu vi reći zbogom!”, naveo je Milatović.

On je rekao da je Đukanović doživio debakl u debati na državnoj televiziji i da je zato nakon toga otkazao učešće u novom sučeljavanju.

“Jer zna da nema snage, zna da nema argumenata, dobro zna da gubi i u debati i na izborima. Odlazeći predsjednik je gubitnik, zato Crna Gora uskoro dobija novog predsjednika”, kazao je Milatović.

On je pozvao građane da izađu na birališta i istakao da poraženi više nemaju argumenata.

“Uspjećemo da pobijedimo jer Crna Gora uspjeh je zaslužila! U nedelju kad ustanete, izađite ponosno na izbore, glasajte za prosperitet i dobro Crne Gore. Da jednom za svagda, stavimo tačku na oholu vladavinu Đukanovića”, kazao je Milatović.

Jedan od lidera PES-a Milojko Spajić poručio je da je siguran da će Crna Gora dobiti najboljeg predsjednika.

“U nedjelju ćemo dobiti novog predsjednika Crne Gore iz PES-a, Milatovića. A nakon parlamentarnih izbora dobijamo Vladu koja će ekonomski oporaviti Crnu Goru”, kazao je Spajić.

Potpredsjednica PES-a, Olivera Injac, ocijenila je da je ovo presudna godina za Crnu Goru.

“Ovo je istorijski važna godina za Crnu Goru jer će konačno, nakon više od tri decenije, biti apsolutno poražena autoritarna vladavina Đukanovića i konačno će Đukanović biti ispraćen sa političke scene Crne Gore”, kazala je Injac.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije