fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Svi moji glasači u drugom krugu podržaće Milatovića

Mandić: Svi moji glasači u drugom krugu podržaće Milatovića

Podgorica, (MINA) – Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je da će svi koji su glasali za njega u prvom krugu predsjedničkih izbora, u nedjelju podržati predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad (PES) Jakova Milatovića.

Mandić je u izjavi dostavljenoj medijima kazao da se Crna Gora nalazi pred vratima slobode.

“Nakon istorijskog 30. avgusta, kada smo porazili Demokratsku partiju socijalista (DPS), na korak smo do potpunog oslobođenja naše države”, rekao je Mandić.

On je kazao da 2. aprila zaokružuju istoriju borbe koja je počela prije nego što su se mnogi glasači rodili.

“Toliko dugo traje borba za slobodu, toliko dugo se lomio tridesetogodišnji režim koji je bukvalno uradio sve da uništi Crnu Goru, a da na tom uništenju i siromašenju građana (predsjednički kandidat DPS-a) Milo Đukanović i njegova klika steknu ogromno bogatstvo”, naveo je Mandić.

On je istakao da je DF ponosan na borbu koju je vodio.

Mandić je kazao da se nijesu povlačili ni predali, i da će zato u nedjelju njihovi glasovi biti presudni da Milatović pobijedi, a da “Đukanović i korupcija i kriminal budu poraženi”.

Prema riječima Mandića, u DF-u su prethodnih dana naporno radili, terenski obišli većinu svojih glasača i uz pomoć svog kol /call/ centra uspostavili dodatnu telefonsku komunikaciju sa svima.

“Imam zadovoljstvo da obavijestim javnost Crne Gore da će svi oni koji su glasali za mene na predsjedničkim izborima, izaći 2. aprila i svojim glasovima podržati Milatovića”, kazao je Mandić.

Prema njegovim riječima, ta bitka je veća od svakoga pojedinačno.

“Zato DF daje vlastiti doprinos da svi budemo kao jedan i snažno uđemo u još jednu borbu, ali ne više na ulici, ne pred kordonima, ne kroz oblake suzavaca i bojnih otrova, nego sa olovkom u ruci – da svojim glasom pošaljemo u prošlost režim Đukanovića”, rekao je Mandić.

On je kazao da im je cilj da pobijedi pomirena Crna Gora, dogovor i zajedništvo, kao i budućnost i razumijevanje.

“Naša pobjeda treba da bude pobjeda zrelosti i tolerancije jer je Crna Gora zemlja svih nas, a ne samo jedne partije i jednog autokrate. Glasamo za slobodu, za pretke i potomke, da pobijedimo Đukanovića – glasamo za Jakova Milatovića”, poručio je Mandić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije