fbpx
NaslovnicaCrna GoraEkipe Zelenila saniraju posljedice nevremena

Ekipe Zelenila saniraju posljedice nevremena

Podgorica, (MINA) – Jak vjetar i obilne padavine polomile su drveće i grane na više lokacija u Glavnom gradu, saopštili su iz preduzeća Zelenilo, navodeći da su ekipe od jutros na terenu i saniraju posljedice nevremena.

Iz tog preduzeća su kazali da je nevrijeme koje je kasno sinoć i rano jutros zahvatilo Podgoricu izazvalo štete na biljnom fondu širom grada.

“Jak vjetar i obilne padavine polomile su drveće i grane na više lokacija u Glavnom gradu. Ekipe Zelenila od jutros su na terenu i saniraju štete nastale kao posljedica kako bi se omogućilo nesmetano kretanje pješaka i odvijanje saobraćaja”, naveli su iz Zelenila.

Prema njihovim riječima, štete su sanirane ili će do kraja dana biti sanirane u Moskovskoj ulici, Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, Belvederskoj, Ulici Vasa Raičkovića i u Bulevaru Serdara Jola Piletića.

“Kao i u Ulici Ivana Milutinovića, Bulevaru Revolucije, Ulici Kralja Nikole, Ul. 13 jula, na ulazu u park-šumu Gorica, Beogradskoj ulici, park-šumi Tološi, Ulici Blaža Jovanovića, prolazu Jovana Cvijića, parku Kruševac i drugim gradskim parkovima”, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije