fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐurović novi predsjednik tivatskog odbora SDP-a

Đurović novi predsjednik tivatskog odbora SDP-a

Podgorica, (MINA) – Inženjer pomorstva, Aleksandar Đurović, novi je predsjednik tivatskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP).

Iz SDP-a kazali su da su za potpredsjednike tivatskog odbora te stranke izabrani Ivo Marić i Frano Bošković, a utvrđen je i sastav novog Predsjedništva Opštinskog odbora (OO).

“OO SDP Tivat jednoglasno je odlučio da novi predsjednik SDP-a u tom gradu bude Đurović”, navodi se u saopštenju.

Đurović je naglasio da je velika odgovornost biti na čelu SDP-a u Tivtu, imajući u vidu da se radi o sredini koja je bila jedno od važnijih uporišta partije u ove tri decenije u njenoj dosljednoj i uspješnoj borbi za građansku i evropsku Crnu Goru.

“Želimo da radimo na okupljanju mladih, stručnih i vrijednih ljudi okrenutih razvoju Tivta, građanskom konceptu po kojem je naš grad prepoznat, kako bismo uspostavili model političkog i društvenog djelovanja na koji će se ugledati i ostale lokalne zajednice”, kazao je Đurović.

Kako je naveo, razvoj po mjeri građanina i njegovih potreba u modernom društvu biće ideja vodilja njihove politike.

Na sastanku je, kako su kazali iz SDP-a, konstatovan trend snaženja partije u Tivtu, priliv novih članova i simpatizera, što će biti dobra osnova za dalju promocije socijaldemokratske politike na lokalnom nivou.

Najčitanije

Akcija za socijalnu pravdu

Krivična prijava VDT-u zbog dodjele koncesije u Nikšiću

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Akcija za socijalnu pravdu (ASP) uputila je Vrhovnom državnom tužilaštvu (VDT)...