fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoMINA LIVE! Obrazovanje u Crnoj Gori: Da li je ocjena mjerilo znanja?

MINA LIVE! Obrazovanje u Crnoj Gori: Da li je ocjena mjerilo znanja?

Obrazovanje u Crnoj Gori: Da li je ocjena mjerilo znanja? – tema je online intervjua, koji će biti emitovan u ponedjeljak, 31. oktobra u 14 časova na Facebook stranici portala Roditelji.me.

Gošća intervjua, kojim udruženje Roditelji i agencija Mina nastavljaju realizaciju projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, biće v.d. direktorica Zavoda za školstvo Crne Gore Zoja Bojanić Lalović.

Sa njom ćemo razgovarati o kriterijumima za ocjenjivanje koji se primjenjuju u osnovnim i srednjim školama, kao i o funkcionalnom znanju učenika u Crnoj Gori. Tema intervjua Roditelji pitaju – UŽIVO biće i odnos učenika i nastavnika, kao i odgovornost prosvjetnih radnika, djece i roditelja.

Roditelji, koji su zainteresovani za ovu temu, u prilici su da prije i tokom intervjua, koji se emituje iz studija agencije Mina, u komentarima na našim društvenim mrežama postavljaju pitanja.

U okviru projekta Roditelji između činjenica i mišljenja, koji finansiraju Evropska unija u Crnoj Gori i Programska kancelarija Savjeta Evrope u Podgorici, udruženje Roditelji i agencija MINA bave se temama iz oblasti obrazovanja, koje treba da pomognu roditeljima da steknu jasniju sliku o problemima na koje često ukazuju.

Najčitanije

Sjutra novi duel Luke Bar i Herceg Novog

Podgorica, (MINA) - Finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica biće nastavljeno sjutra duelom Luke Bar...