fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: Siguran sam da će vlada biti izabrana prije zakonskog roka

Bečić: Siguran sam da će vlada biti izabrana prije zakonskog roka

Podgorica, (MINA) – Mandat za sastavljanje vlade pošteno je dodijeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima, rekao je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, navodeći da je siguran da će vlada biti izabrana prije zakonskog roka.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je danas da će predložiti Skupštini da mandatar za sastav nove vlade bude lider pokreta Evropa sad Milojko Spajić.

„Danas je važan dan za Crnu Goru, pokazujemo zrelost, poštovanje i želju da ujedinjeni stvorimo osnovu za reforme i bolji život koji svi čekamo”, rekao je Bečić.

On je kazao da niko ne može sam i da je zato danas važno da još jednom jasno iskažu podršku Spajiću.

“I da svi u okviru svojih znanja čim prije počnemo da radimo i pokažemo da je moguće da budemo evropska, moderna i stabilna država”, dodao je Bečić.

On je rekao da je siguran da će vlada biti izabrana prije zakonskog roka.

“I da u jesen ulazimo sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju. Rezultati neće izostati i u to sam siguran, jer politička volja je ključna i danas je jasno da je imamo”, kazao je Bečić.

On je dodao da Demokrate imaju jasne stavove koje pravovremeno komuniciraju javnosti i da se trude da stoje iza date riječi.

“Tako da danas možemo samo da potvrdimo svoj stav da stojimo iza toga da podržavamo odluku predsjednika da je mandat za sastavljanje vlade pošteno dodijeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima u odnosu na stranke pobjednice izbora”, zaključio je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije