fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: DPS mora poći u istoriju

Bečić: DPS mora poći u istoriju

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) je remetilački faktor koji mora poći u istoriju, kazao je lider koalicije “Mir je naša nacija” Aleksa Bečić tokom obilaska opštine Nikšić, dodajući da je siguran da će Nikšićani masovno podržati tu koaliciju.

Bečić je, zajedno sa funkcionerima koalicije “Mir je naša nacija”, razgovarao sa građanima Nikšića, kojima su prezentovana programska rješenja koalicije.

On je rekao da je siguran da će Nikšićani masovno podržati koaliciju “Mir je naša nacija” i time jasno pokazati da su prezreli politiku mržnje, svađa i podjela i da žele da se okrenu pomirenju, ekonomskom opravku i moralnoj obnovi.

Bečić je, kako je saopšteno iz koalicije, naveo da je “vrijeme DPS-a prošlo”.

“Danas izgledaju slabije i smiješnije nego ikad, dok njihovu kampanju karakterišu izlizane fraze o odbrani države. I to je poznata mantra: kada nemaš rezultate, izmisli neprijatelja”, kazao je Bečić.

Prema njegovim riječima, ta priča više ne prolazi ni u Nikšiću, niti bilo gdje u Crnoj Gori.

“DPS je remetilački faktor koji mora poći u istoriju, a nakon toga, mi koji smo pokazali da znamo i da umijemo krenućemo da od Crne Gore stvaramo ekonomski snažnu, modernu i evropsku državu, a samim tim ćemo Nikšiću vratiti stari sjaj”, naglasio je Bečić.

On je pozvao građane Nikšića da masovno i hrabro izađu na birališta i podrže koaliciju “Mir je naša nacija”.

Bečić je, kako se navodi u saopštenju, tokom razgovora sa građanima Nikšića rekao da je zadovoljan i zahvalio na izuzetno visokoj i ohrabrujućoj podršci koaliciji „Mir je naša nacija“.

On je kazao je da se Nikšić nekad prepoznavao po jakoj radničkoj klasi, visokoj stopi zaposlenosti, Željezari, Boksitima, Metalcu, Javorku i mnogim drugim snažnim fabrikama u kojima je radilo na desetine hiljada radnika.

“Dok se danas prepoznaje po nezaposlenosti, masovnom odlasku mladih, niskom životnom standard, ali i po jednopartizmu”, zaključio je Bečić.

Najčitanije