fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez zbog magle na sjeveru

Oprez zbog magle na sjeveru

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama u sjevernim predjelima zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su vozačima savjetovali da voze oprezno, u skladu sa vremenskim i saobraćajnim uslovima, uz obavezno poštovanje pravila saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraaćaj će biti pitpuno obustavljen za sve vrste vozila od deset do 16 sati.

Na dionici regionalnog puta, Pljevlja – Mojkovac, na mostu na Đurđevića Tari saobraćaj će biti potpuno obustavljen za sve vrste vozila od 14 sati do 14 sati i 30 minuta zbog snimanja, odnosno fotografisanja Mazda vozila.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od ski centra Kolašin 1450 do ski centra Kolašin 1600, saobraćaj će zbog radova biti obustavljan od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, izuzev nedjeljom.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog radovi na sanaciji kolovoza na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, saobracaće se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.

Na magistralnom putu Šavnik-Žabljak u periodu zbog radova režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 18 sati.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Budvanska rivijera i Lovćen u finalu Kupa

Podgorica, (MINA) – Rukometaši Budvanske rivijere i Lovćena igraće u finalu Kupa Crne Gore. Ekipa...