fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaBudućnost Voli sjutra u Zadru

Budućnost Voli sjutra u Zadru

Podgorica, (MINA) – Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Zadru protiv istoimenog hrvatskog tima utakmicu 14. kola AdmiralBet ABA lige.

Budućnost je prvi međusobni duel u Podgorici dobila 103:73, a u dosadašnjem dijelu regionalnog šampionata ostvarila je osam pobjeda.

Zadar je tri od sedam pobjeda ove sezone ostvario u dvorani Krešimir Ćosić, a među pobijeđenim timovima je i Partizan.

Povratnik u Budućnost, centar Kenan Kamenjaš, kazao je da podgorički tim putuje u Zadar na pobjedu i da je samo ona lijek za nastavak takmičenja.

“To je ekipa koja igra specifičnu košarku i nakon pobjede nad Partizanom sigurno da će biti dodatno motivisana, a pogotovo jer nema utakmica u šampionatu Hrvatske. Moramo što prije da se spremimo za meč i kao što sam rekao – idemo na pobjedu”, zaključio je Kamenjaš.

Subotnji duel u Zadru počeće u 16 sati.

Budućnost se danas simbolično oprostila od jednog od najprepoznatljivijih simbola grada, poslastičarnice Korzo, koja narednih dana, poslije 70 godina, prestaje sa radom.

Predstavcnici kluba uručili su vlasnicima kultnog mjesta dres sa brojem 70 za svaku godinu koju su Podgoričanima činili život ljepšim i monografiju kluba izdatu upravo za 70 godina postojanja Budućnosti.

“Ovo je stvarno nešto posebno, hvala vam puno, emocija koju smo osjetili od ovog grada i Podgoričana je nevjerovatna. Tvrdim da u cijeloj bivšoj Jugoslaviji nema grada kakav je Podgorica“, rekao je jedan od vlasnik Korza.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije