fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaBudućnost Bemaks u Beogradu sa Partizanom

Budućnost Bemaks u Beogradu sa Partizanom

Podgorica, (MINA) – Košarkašice Budućnost Bemaksa otputovale su danas za Beograd, gdje će u naredna dva dana odigrati dva meča sa Partizanom, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Branilac trofeja sjutra u 17 sati u dvorani Master odigraće odgođeni meč šestog kola, koji je bio na programu 2. decembra.

Dogovorom klubova, dan kasnije u 16 sati, rivali će odigrati meč 13. kola, koji je po rasporedu zakazan za 24. februar.

Budućnost je lider WABA lige sa učinkom od pet trijumfa i porazom, dok je Partizan u tri meča upisao samo jedan trijumf.

Trener Vladan Radović kazao je da je rival podgoričkog tima podmladio ekipu, ali da u sastavu ima i nekoliko iskusnijih igračica.

“Već tri – četiri utakmice u domaćem prvenstvu su odigrale sa novim trenerom Slađanom Ivićem i naravno da je drugačiji sistem, jer je donio određene novine i u fazi odbrane i u fazi napada. Uvijek postavljamo stvari tako da krajnji rezultat zavisi od nas”, rekao je Radović.

On očekuje da će i u naredne dvije utakmice angažman njegovog tima biti na vrhunskom nivou.

“Očekujem da ćemo praznike dočekati sa još dvije pobjede, što bi bilo jako važno”, kazao je Radović.

Govoreći o predstojećim duelima talentovani bek, Marija Leković kazala je da je optimista i da očekuje pobjede u posljednja dva meča u 2020. godini.

“Specifična je situacija, jer igramo dvije utakmice u dva dana, ali nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita, da ćemo nastaviti pozitivnu seriji i samim tim godinu završiti na najbolji način”, rekla je Leković.

Najčitanije