fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom Montenegro Business Run prevazišao očekivanja

Telekom Montenegro Business Run prevazišao očekivanja

Telekom Montenegro Business Run, prevazišao je očekivanja organizatora, ali i Telekoma – generalnog pokrovitelja događaja. Najveći sportski događaj koji okuplja poslovnu zajednicu u Crnoj Gori, a održava se na Šipčaniku, ove godine je okupio rekordnih 2.900 učesnika, iz čak 190 crnogorskih kompanija.

Ambijent i atmosfera su jedinstveni – trasa duga 5.000 metara, koja dijelom prolazi kroz vinograde Plantaža, uz dodatnu motivaciju, odličnu DJ muzičku podlogu, duž cijele rute.

Trku peti put zaredom organizuje Multisport akademija MAYER.

“Nikad veći broj ljudi, start je trajao oko 4, 5 minuta i to je zaista nevjerovatno. Atmosfera je fenomenalna, duž cijele staze bili su didžejevi, muzika. Mogu da vam garantujem, da su svi ovi ljudi po prvi put trčali kroz ove vinograde i bili u prilici da vide, kako zapravo i izgleda najveći vinograd u Evropi. U svijetu brzih promjena važno je imati partnera od povjerenja. Crnogorski Telekom je prepoznao potencijal onoga što radimo, zato dugujem zahvalnost za podršku i fenomenalnu saradnju, jer smo ovom trkom, zajedno, pomjerili granice, a ono što mogu da garantujem, da će šesti MBR biti još bolji,“ kazao je Igor Majer organizator Telekom MBR.

Nakon završetka trke, prisutnima se obratio Stjepan Udovičić izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, zatim je uslijedila ceremonija dodjele nagrada i After run party – prisutne je zabavio lokalni bend Vis tetra.

„Kada govorimo o brzinama i uručujemo nagrade najbržima, koristim priliku da podvučem, da u Crnogorskom Telekomu uvijek radimo na brzini, zato smo najbrža i najveća 4G i 5G mreža u Crnoj Gori, a bićemo još brži, jer Telekom to može. Dobar je osjećaj, kada direktnim učešćem uvidite da podržavate projekte, koji u osnovi imaju, ne samo promoviranje zdravih životnih navika i značaj timskog duha u kompanijama, već je ovaj događaj mnogo više, u smislu networking-a van formalnih okvira. Mogu krenuti i korak dalje, Telekom MBR je događaj koji može da parira širem, evropskom nivou, imajući u vidu entuzijazam, ambijent i atmosferu,“ poručio je Udovičić.

Crnogorski Telekom je ove godine predstavljalo preko 60 učesnika, a odličnoj atmosferi dodatno je doprinijelo i osvajanje titule Fit tima. U okviru Telekom ekipe najbolji plasman su ostvarili Dražen Krstović, Mitar Vuleković i Kosa Vujović.

Odličan team building! Iz moje perspektive smo imali najbolji outfit, bez obzira na priznanja. Bili smo brzi, uočljivi i odlično raspoloženi. Sledeće godine očekujte još masovnije i prodornije prisustvo Telekoma,“ izjavila je Maja Kovačević kapiten Telekom ekipe.

Telekom Montenegro Business Run je događaj koji, u organizaciji Multisport Akademije MAYER, već nekoliko godina okuplja hiljade učesnika iz najvećih, crnogorskih privatnih i javnih kompanija, koji učešćem u trci promovišu zdrave životne navike i značaj timskog duha. Crnogorski Telekom je osim MBR sponzor i zvanična mreža triatlon trke Ocean Lava Montenegro, kao i LoveRun, rekreativnog sportskog događaja, koje takođe, organizuje Multisport Akademija MAYER.

Najčitanije

Žrijeb grupa Eurokupa košarkaša 5. jula

Podgorica, (MINA) - Žrijeb grupa za Eurokup košarkaša biće održan 5. jula u Barseloni,...