fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSDostupan Samsung Galaxy S24!

Dostupan Samsung Galaxy S24!

Počela je pretprodaja najnovije serije AI Galaxy modela – Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24 i to uz posebnu promotivnu ponudu za korisnike Crnogorskog Telekoma. Tokom promotivnog perioda kupovinom nekog od modela naši korisnici stiču pravo na isti model sa dvostrukim skladištenjem (X2) po cijeni osnovnog modela.

Narudžbom do 30. januara, u poslovnicama Telekoma i preko sajta www.telekom.me, aktivirate promotivne povoljnosti i birate uređaj budućnosti, koji uz integrisane AI funkcionalnosti pojačava gotovo svako iskustvo u okviru Galaxy S24 serije.

Mogućnosti prevazilaze i najnaprednija očekivanja – od komunikacije bez prepreka sa inteligentnim prevodom teksta i poziva, do maksimalnog uzdizanja kreativne slobode pomoću Galaxy ProVisual Engine-a, kao i postavljanja novog standarda za pretragu koji će promijeniti način na koji korisnici Galaxy uređaja otkrivaju svijet.

Galaxy S24 – komunikacija koja prevazilazi jezičke barijere

Najnovija AI Galaxy serija nudi Live Translate dvosmjernih glasovnih i tekstualnih prevoda telefonskih poziva, dok uz Interpreter, razgovori uživo se trenutno prevode na podijeljenom ekranu sa tekstualnom transkripcijom onoga što je druga osoba rekla. Chat Assist usavršava ton i formu vaše korespondencije, dok AI Samsung tastatura prevodi poruke i mejlove u realnom vremenu i to na 13 jezika.

Galaxy S24 – revolucionarne inovacije pretrage

Da bi korisnicima Galaxy uređaja pružio nevjerovatnu novu alatku, Galaxy se okrenuo svjetskom lideru za pretragu, Google-u, i time otvorio nove oblike pretraživanja jednostavnim pokretom. Dugim pritiskom na početno dugme možete da zaokružite, označite, precrtate ili dodirnete bilo šta na ekranu Galaxy S24 uređaja da biste vidjeli korisne, visokokvalitetne rezultate pretrage.

Oslobodite kreativnost da biste otkrili svijet na nove načine

Quad Tele System i Nightography obezbjeđuju sjajne fotografije i video forme u svim uslovima. Galaxy AI alati omogućavaju napredne izmjene, poput predloženih podešavanja za svaku fotografiju, popunjavanja djelova pozadine slike generativnom vještačkom inteligencijom, dok za video novi Instant Slow-mo može da generiše dodatne kadrove na osnovu pokreta kako bi glatko usporio trenutke pune akcije za preciznost detalja.

Gejming, snimanje i montaža – najinteligentnije Galaxy iskustvo ikada

Galaxy S24 omogućava korisnicima da uživaju u optimizovanijim globalno popularnim igrama na mobilnim uređajima. Vizuelni prikazi su živopisniji i zadivljujući na najsvjetlijem Galaxy ekranu ikada.

 Detaljnije informacije o uređajima i promotivnim povoljnostima dostupne su na sajtu www.telekom.me.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije