fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLuštica Bay nudi pripravnicima priliku za prvi poslovni angažman

Luštica Bay nudi pripravnicima priliku za prvi poslovni angažman

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Luštica Development i The Chedi hotel omogućiće zainteresovanim diplomcima da, u internacionalnom profesionalnom ambijentu, steknu prva praktična radna iskustva i obave stručno osposobljavanje u okviru Vladinog Programa stručnog osposobljavanja za narednu godinu.

“Luštica Development i hotel Chedi u ovom, četvrtom ciklusu pripravničkog staža pružiće priliku mladim ljudima da steknu stručna znanja u svim sektorima poslovanja. Do sada su se kroz program u Luštici Bay stručno osposobljavala 24 diplomca, od kojih je čak dvije trećine dobilo priliku da nastavi da razvija svoju karijeru u kompaniji”, navodi se u saopštenju.

Klister menadžerka sektora za ljudske resurse, Antonia Kelava, kazala je da Luštica Bay kao turistička destinacija u razvoju pruža velike mogućnosti usavršavanja zaposlenih i njihovog daljeg profesionalnog razvoja.

“Nakon uspješno završenih programa stručnog osposobljavanja za protekle tri godine, odlučili smo da ponovo učestvujemo i ponudimo radna mjesta za nove diplomce u različitim oblastima, kako bi stekli prva praktična radna iskustva u Luštica Bay-u. U Vladinom programu smo prepoznali odličnu priliku da osvježimo tim odgovarajućim kadrom iz različitih oblasti”, rekla je Kelava.

Ona je dodala da se pripravnici izborom Luštice Baya odlučuju za rad u dinamičnom i internacionalnom okruženju sa velikim potencijalom za dalje usavršavanje i profesionalno napredovanje, a uz sticanje znanja i vještina potrebnih za samostalno obavljanje posla.

Prema riječima Kelave, visokoškolci imaju priliku da uče od najboljih.

“Bez obzira kojeg su obrazovnog profila i za koji se sektor odluče, steći će iskustvo i razumjeti sve aspekte poslovanja i odnosa sa gostima i kolegama koji su ključni za karijerni napredak”, kazala je Kelava.

Kompanija nudi stimulativne uslove rada, smještaj i priliku za nastavak rada na velikom i značajnom razvojnom projektu.

Mjesta za stručno osposobljavanje u kompaniji Luštica Development su oglašena na zvaničnim internet stranicama i portalima za zapošljavanje pod tim istim imenom, dok su mjesta koja se odnose na The Chedi hotel upisana pod nazivom LB Hotels Management doo – The Chedi Luštica Bay.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije