fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKonjević: Vrijeme će pokazati da li odluka o osnivanju nove avio-kompanije ispravna

Konjević: Vrijeme će pokazati da li odluka o osnivanju nove avio-kompanije ispravna

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP), Raško Konjević, poželio je uspjeh projektu osnivanja nove avio-kompanije i dodao da će vrijeme pokazati da li je to bio ispravan potez.

„Svakako želim uspjeh projektu, 30 miliona EUR bez adekvatne analize i stručne rasprave. Hrabar potez. Da li će biti ispravan, vrijeme će pokazati. Ako uspije poštovanje za hrabrost i odluku, a ako ne uspije vjerujem u odgovornost donosilaca tako brzih odluka“, poručio je Konjević na svom Twitter nalogu.

On je, reagujući na objavu ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, naveo da se odluke Vlade stalno mijenjaju.

„Troškovi osnivanja nove kompanije bice nula EUR. Danas smo, ipak, potrošili početnih četiri miliona. Juce smo usvojili odluku o osnivanju sa imenom ToMontrnegro, a danas pozivamo građane da daju predloge za ime. Nije mi jasno -mijenjamo li ime od juce“, pitao je Konjević.

Spajić je ranije danas objavio na Twitteru da je Vlada za manje od mjesec racionalizacijom dosadašnjeg nedomaćinskog trošenja od četiri miliona EUR počela osnivanje nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro, koja će kao početni kapital imati ukupno 30 miliona.

Na najavu Spajića reagovao je i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Predrag Bošković.

„Od nula EUR preko četiri miliona do 30 miliona. Srećna nova godina“, napisao je Bošković na svom Twiterr nalogu.

Najčitanije

Cilj Samita pokretanje regiona

Tivat, (MINA-BUSINESS) – ESG Adria Samit, koji je u četvrtak završen u Tivtu, imao...