fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐurović: Evropa sad ostaje i sa novom evropskom vladom

Đurović: Evropa sad ostaje i sa novom evropskom vladom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Evropa sad ostaće na snazi i to bi trebalo da je prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori, ocijenio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA, Goran Đurović.

“Taj program treba dodatno osnažiti i učiniti ga održivim sa nastojanjima za povećanjem i naknada i izdavanja za naše najstarije građane”, naveo je Đurović u saopštenju.

Građanski pokret URA je, kako je kazao, jedina partija koja je podržala od starta paket ekonomskih reformi Evropa sad.

“Sve što je dobro i održivo se nastavlja sa bilo kojom vladom, ali ono što se ne nastavlja i na šta stavljamo tačku jeste govor mržnje i podjela u Crnoj Gori”, poručio je Đurović.

On je rekao da ovih dana prisustvujemo sličnoj retorici bivšeg režima oličenog u Demokratskoj partiji socijalsta (DPS) koji je govorio “ako mi nijesmo na vlasti Crna Gora će nestati“.

“Na jednak način od pojedinih aktuelnih ministara u Vladi čuje se isto – ako nas nema nestaće i programa Evropa sad. Evropa sad ostaće na snazi i to bi trebalo da je prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori”, naveo je Đurović.

Prema njegovim riječima, kako se pokazalo, postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a.

“Isto tako, pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet”, zaključio je Đurović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...