fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuroperatori iz Poljske u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Turoperatori iz Poljske u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – MICE i specijalizovani tuoperatori iz Poljske upoznali su se, tokom studijske posjete Crnoj Gori, sa njenom turističkom ponudom kroz obilaske atraktivnih lokaliteta i inspekcije hotelskih kapaciteta.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) je saopšteno da je planirani obilazak obuhvatao posjetu Šipčanika, Cetinja, Naciolanog parka Lovćen, Boke Kotorske, Budve, kao i inspekcije hotela Hilton Podgorica, Verde Complex, Regent Porto Montenegro, The Chedi Luštica, Turističkog naselja (TN) Slovenska plaža, Falkensteiner i Splendid.

“U okviru njihove posjete u Budvi je održana i poslovna radionica za članove Crnogorskog kongresnog biroa“, saopštili su iz NTO koja je organizovala studijsku posjetu.

Predstavnici domaće turističke privrede su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima udruženja turoperatora i vazduhoplovnih agencija AviaReps i poljske avio-kompanije LOT, kao i agentima turoperatora eTravel, BP Stare Miasto, Horyzonty, Gala Travel, Why Not Travel, FCM Travel Solutions, Orlando Travel, Primapol i Esky.

Iz NTO-a su saopštili da je od početka godine, zaključno sa avgustom, samo u kolektivnom smještaju u Crnoj Gori boravilo skoro 34 hiljade poljskih turista koji su ostvarili preko 153 hiljade noćenja, što je rast od 19,41 odsto u odnosu na prošlu godinu.

„NTO do kraja godine planira različite PR aktivnosti na poljskom tržištu, organizaciju individualnih dolazaka blogera iz Poljske kao i nastup na Međunarodnom sajmu turizma TT Varšava“, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Unija slobodnih sindikata

Odlukom Vlade spriječeno dalje osipanje kadra Instituta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odlukom Vlade da isplati jednokratnu novčanu pomoć radnicima Instituta „Simo Milošević“,...