fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristički potencijali Bara privukli pažnju posjetilaca

Turistički potencijali Bara privukli pažnju posjetilaca

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistički potencijali Bara privukli su veliku pažnju posjetilaca na sajmu Travel Expo u Oslu, a najveće interesovanje vladalo je za ponudu aktivnog odmora i cijene u hotelskom i privatnom smještaju.

Turistička otganizacija (TO) Bara učestovala je prošle sedmice na sajmu koji je okupio 166 izlagača sa svih kontinenata, koji su svojom ponudom privukli veliki broj posjetilaca tokom drugog i trećeg sajamskog dana.

“Tokom prvog dana sajma, pored redovnih izlagača, učestovalo je 300 akreditovanih predstavnika turističke industrije iz čitave Skandinavije”, navodi se u saopštenju.

Oslo je, kako su naveli, međunarodni centar kada je u pitanju turistička industrija, te prisustvo na ovom sajmu pruža jedinstvenu priliku za pozicioniranje Bara kao poželjne destinacije među svjetskim putnicima.

“Takođe, učešće na ovakvim događajima omogućava uspostavljanje novih poslovnih veza, razmjenu iskustava sa drugim destinacijama, kao i sticanje uvida u aktuelne trendove u turizmu”, dodaje se u saopštenju.

Na sajmu su učestvovale i Nacionalna turistička organozacija (NTO) i TO Tivat, u organizaciji TO Herceg Novi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...