fbpx
NaslovnicaMINA BusinessThe Banker proglasio NLB za banku godine u Crnoj Gori

The Banker proglasio NLB za banku godine u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Internacionalni finansijski magazin The Banker proglasio je NLB za banku godine u Crnoj Gori.

Predsjednik Upravnog odbora banke, Martin Leberle, je povodom priznanja kazao da su na taj način nagrađeni ne samo njihovi rekordni rezultati ostvareni u protekloj godini, već i opredeljenost da kontinuirano unapređuju poslovni model, prije svega kroz inovacije i optimizaciju procesa i prodajnih kanala, u cilju pružanja još boljeg korisničkog iskustva.

„Želimo adekvatno da odgovorimo rastućim zahtjevima svih segmenata klijenata i održimo visok stepen njihovog zadovoljstva. Vrijedno radimo na ostvarivanju našeg dugoročnog cilja – da postanemo najbolja banka u Crnoj Gori. Da smo na dobrom putu govori i činjenica da se naši rezultati prepoznaju u internacionalnim okvirima, pa su nas ove godine vodeći međunarodni finansijski časopisi The Banker i Euromoney proglasili za najbolju banku u Crnoj Gori“, rekao je Leberle.

On je dodao da ti dobri rezultati proizilaze iz velike posvećenosti svih zaposlenih, ali i podrške snažne NLB grupe, koja uspješno gradi poziciju finansijskog, bankarskog i regionalnog šampiona, nastojeći kontinuirano da unapređuje kvalitet života u Crnoj Gori i u cijelom regionu jugoistočne Evrope.

Priznanje za banku godine The Banker dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, strateške inicijative, odnos prema klijentima, tehnologija i novi proizvodi i usluge.

Ove godine nagrađene su banke na globalnom, regionalnom i nacionalnom nivou iz čak 134 zemlje svijeta. O dobitnicima nagrada odlučuje urednički tim magazina, sastavljen od novinara i izvjestilaca specijalizovanih za regione i oblasti koje se nagrađuju.

Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci, a velike i manje banke imaju priliku da se nadmeću ravnopravno.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije